Over mij

Wie ben ik?

Ik ben Frank en ik ben redelijk handig. Toch was ik dat niet altijd. Tijdens een verbouwing werd ik gedwongen om ineens iets zelf te gaan doen. Tot die tijd had ik twee linkerhanden. Met veel geduld leerde ik gestaag steeds meer zelf te doen.

Bij veel bouwtekeningen van steigerhouten meubels komen de onderdelen vanuit diverse richtingen “aanvliegen” waarna er een eindprodukt ontstaat. Voor veel mensen is dit voldoende maar voor velen ook niet. De bouwtekeningen op deze site helpen u stap voor stap naar een eindprodukt toe. Deze stappen zijn zo gemaakt dat met u met twee linkerhanden ook tot een goed resultaat komt. Wellicht dat u na het lezen van de informatie op deze site ook de durf heeft om iets zelf te gaan maken. De bouwbeschrijvingen zijn ook voorzien van allerhande aanwijzingen voor de beginner.

Uit mijn ervaringen is het initiatief voor www.ikmaakhetzelfwel.nl naar voren gekomen. Ik ben de site begonnen om mensen die graag een project zelf willen uitvoeren op weg te helpen met een duidelijke bouwbeschrijving.

Nu, 5 jaar later zijn de websites ikmaakhetzelfwel.be en goedkopeloungebank.be online gekomen. Dit omdat er toch erg veel mensen uit Belgie waren die mij naar tekeningen en materialen vroegen. Op deze manier kan ik mijn Belgische klanten beter van dienst zijn en de website actueel inrichten naar de Belgische markt.